En Bg Контакти

Дата: декември 2015г.

Продукти

ИТАЛФИЛЕР

Резюме: Еднокомпонентно акрилно покритие за дърво на водна основа грунд/междинно. Представлява ключов продукт в четирислойната система за покрития на Италварниш, изложени на атмосферно влияние (дограма, градинска мебел и др.). Удобен е за работа и осигурява средно до отлично запълване. По-високият процент сухо вещество в готовия филер осигурява по-обемно крайно покритие и създава много добра основа за финишния слой лак.

SDS TDS

Външен вид и състав

Готова за употреба паста с жълтеникав цвят. След засъхване се шкури без особени усилия.

Описание:

Италфилер е важен етап в достигането на високо крайно качество. В зависимост от избрания вид дървесина, нейната структура и изискванията към качеството, естетическият ефект от финишното покритие е различен. Може да се използва върху твърда и мека дървесина. Лесен за работа. Създаден е да постига отличен резултат върху големи елементи.
По принцип след неговото полагане повърхността се изшкурва с фина шкурка. Да се нанася на почистена от замърсявания, смоли, зацапване с масла, прах или стари покрития повърхности, които са без поражения от гъбички (синеене, плесен).

Доставчик: Ръст ООД.

Употреба

Нанася се чрез заливане, обмазване или пръскане. Основно приложение: За врати и прозорци, мебел и други продукти с високи изисквания към външния вид, вкл. и интериорни кухненски мебели.
Свойства: Може да се разреди минимално и да се прилага чрез заливане. Бързосъхнещ, адхезивен, лесен за шкурене. Може да се нанесе мокър слой с дебелина от 150 до 300µm. Омокря добре. Запълва добре отворените пори и неравностите върху третираната повърхност. Тиксотропичен, разлива се добре.
Предимства: Гъвкаво приложение, подходящ за големи структури. Минимизира разходите, подобрява производителността и качеството на повърхностите.
Плътност: 1.0 kg/l.
Най-добри работни условия: Температура на повърхността над 18°C, влажност на въздуха под 70%. При влажности на въздуха над 80% съхненето започва да се забавя значително.
Температура на съхранение: 5 - 35°C.
Срок на съхранение-до 6 месеца от датата на производство.

Снимка на опаковките »