En Bg Контакти

Дата: декември 2015г.

Продукти

МОЛИБДЕНОВА ЛИТИЕВА
ГРЕС MS2

Резюме: Универсална литиева антифрикционна смазка, предназначена за смазване на плъзгащи и търкалящи се лагери и други механизми, работещи при високи налягания. Работен температурен диапазон от -30°С до 120°С. Срок на годност – 5г. Изработва се с пенетрация NLGI 2 в разфасовки от 0,4; 3; 9; 15кг и варел.

SDS TDS Брошура 1 Брошура 2

Външен вид и състав

Смесимост с други греси.

Изработена от минерално масло и сгъстена с литиев сапун на 12-хидроксистеаринова киселина и полимери, повишаващи колоидната стабилност, водоустойчивостта и адхезията и естествено, с добавен молибденов дисулфид. Представлява мека смазка с тъмносив до черен цвят.

Свойства

Литиева антифрикционна смазка с молибденов дисулфид, подобряващ смазочността, особено при високи натоварвания. Високотемпературна, противозадирна, с подсилени противоизносни свойства. Предназначена да работи в областта на екстремните налягания. Предназначена е за интензивна работа и е особено подходяща за дълготрайно мазане.

Доставчик: Ръст ООД.

Употреба

Предназначена за смазване на плъзгащи и търкалящи лагери, карета и други механизми. Употребява се при автомобили, товарни превозни средства, строителни машини, индустрия. Работоспособна при най-тежки условия: големи товари, повтарящи се удари, трудности с поддръжката и умерена влага.
Работен температурен режим от -20°С до 120(130)°С.
Съхранение и транспортиране: Трябва да се спазват правилата на техниката на безопасност при работа с минерални смазочни материали и правилата за опазване на околната среда. Даденият продукт трябва да се съхранява в закрити помещения, защитен от въздействието на пряка слънчева светлина и влага.
Срок на съхранение в оригиналната опаковка при спазването на препоръчителните условия: 5 години.
Препоръчителна температура на съхранение: от -5°C до +40°C.

Снимка на опаковките »